Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBU) Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Araştırma Merkezi (ULIFAM)’ın da destekleyici kurumlar arasında yer aldığı Uluslararası İslam Ekonomisi, Finansı ve Etik Kongresi (ISEFE’19 Spring) 27-28 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Hilton Kozyatağı Otel’de düzenlenecek.

Sempozyuma, ASBU dışında,  İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) gibi ulusal kurumlar yanında İslam Ekonomisi ve Finansı alanında dünyada önde gelen kurumlarından İslam Kalkınma Bankası (IDB), INCEIF’de destek veriyor.

ISEFE’19 Spring, dünya çapında pek çok üniversiteden araştırmacılara, yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkânı sağlamaktadır.

6 Nisan 2019 tarihine kadar Sempozyum ilgili başvurulara açık olup Üyelik Girişi/Kayıt sekmesinden üyelik kaydının gerçekleştirilerek bildiri özetlerinin sisteme yüklenmesi gerekiyor.

Tam metin bildiri gönderme için son tarih ise 31 MAYIS 2019

Sempozyumla ilgili detaylar kongre sitesinde ayrıntılı olarak yer almaktadır: https://www.isefe.org/

isefe