ASBÜ Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULIFAM)’nin ASBÜ İslami İlimler Fakültesi işbirliğiyle düzenleyeceği çalıştay, merkezimizce yürütülen TÜBİTAK tarafından desteklenen 120K399 numaralı 'İbadet, Muamelat ve İktisadi Yönleriyle Salgın Dönemi Fıkhı' başlıklı proje kapsamında yapılmaktadır.

Fıkhi ve iktisadi açıdan salgının sonuçlarını, etkilerini, çözüm önerilerini kapsayan çalıştaya proje ekibi yanında, farklı üniversitelerden akademisyenler, sektör temsilcileri ile çalıştayın paydaşlarından DİB Din İşleri Yüksek Kurulu ile Türkiye Katılım Bankalar Birliği’nden uzmanlar iştirak edecektir.

Projen neticesindeki bulgu ve önerilerin kamuoyu ve paydaşlarla paylaşılmasının, tartışılmasının amaçlandığı çalıştay Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa KAZIM ARICAN'ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olup 5 oturumda toplam 20 tebliğ sunulacaktır.

Çalıştaya online katılım için lütfen doldurunuz

Çalıştay kitapçığını indirmek için lütfen tıklayınz.

çalıştay