Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBU), Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULIFAM)’ın amacı İslam ekonomisi ve finansı alanında akademik çalışma ve araştırmalar yaparak, eğitim programları, seminer ve konferanslar düzenleyerek İslam ekonomisi ve finansının uluslararası seviyede gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu amaç doğrultusunda ULIFAM ve Dini İlimler Fakültesi İşbirliğiyle Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından 18 Şubat 15 Mart tarihleri arasında İslam Ekonomisi ve Katılım Bankacılığı Sertifika Programı eğitimi gerçekleştirilecektir.

Program özellikle katılım bankalarıyla ve sigortacılık şirketleri ile kamuda ilgili kurumlarda çalışanların bilgi ve tecrübesini artırmayı amaçlamaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için lütfen inceleyiniz:

sertifika