Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ICIEF/ULIFAM)’ın davetlisi olarak ASBÜ’ye gelecek Prof. Dato’ Dr. Ahmad Hidayat Bin Buang “Current Issues on Shariah Governance and Fatwa in Islamic Financial Institutions” konulu bir konferans verecek.

Konferans ASBU Ulus Rektörlük Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10: 30-12: 00 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bir dizi konferans ve ilgili enstitü ve fakültelerde ders vermek üzere 29 Nisan 12 Mayıs tarihleri arasında ASBÜ’de bulunacak Prof. Buang Malezya’nın önde gelen üniversitelerinden Malaya Üniversitesi’nde İslami Çalışmalar Akademisi İslam Hukuku Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor.

İslam Ekonomisi ve İslam Hukuku olan Prof. Buang özellikle Finansal akit ve ürünler ile danışma kurulları ve fetva konuları üzerinde uzmanlığı bulunuyor. Alanda bir çok kitap ve uluslararası çalışması bulunan Prof. Buang’ın çalışmalarının detayına aşağıdaki adresten ulaşılabilir:

foto