Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBU) Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Araştırma Merkezi (ULIFAM)’ın da düzenleyici kurumlar arasında yer aldığı Uluslararası İslam Ekonomisi Konferansı: Covid-19 Sonrası İslam Ekonomisi: Fırsatlar, Zorluklar ve Çözüm Önerileri konulu sempozyum 27-29 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Sempozyum Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi himayesinde yapılmakta olup, konferansa ASBU dışında, Karabük Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi (IIUM) ve ISRA gibi kuruluşlar destek vermektedir.

Konferans, dünya çapında pek çok üniversiteden araştırmacılara, Covid-19 Sonrası İslam Ekonomisi'ne dair yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkânı sağlamaktadır.

30 Temmuz 2021 tarihine kadar Sempozyum ilgili başvurulara açık olup bildiri gönder sekmesinden bildiri özetlerinin sisteme yüklenmesi gerekiyor.

Önemli tarihler şöyledir:

• 30/07/2021: Bildiri özetlerinin son gönderim tarihi.
  • 15/08/2021: Kabul edilen bildirilerin ilanı.
  • 15/09/2021: Bildirilerin tam metninin son gönderim tarihi.

Sempozyumla ilgili detaylar kongre sitesinde ayrıntılı olarak yer almaktadır: https://iiec.karabuk.edu.tr/

broşür1broşür2